Bloggintresserade

fredag 2 november 2018

November 2018



Hösten har tagit ett hårt tag om oss. Perfekt för ull, ull och mera ull! Nu kommer allt stickat väl till pass, smått som stort 😊 vi har en riktigt mysig november framför oss!

Vi börjar som vanligt månaden på Biblioteket;



·                     Torsdag 1 Novemberses vi på Biblioteket kl 17, Tullslätten 4. – Ta med eget fika, vi sitter i soffan på barnavdelningen.

  • Söndag 4 November Balcks Coffee kl 13. Storgatan 8


  • ·         Torsdag 8 November – Äventyrsbadet, foajen, 17-20. Ta med eget fika. Som vanligt är vi hjärtligt välkomna dit.

  •       Torsdag 15 November, 3:de torsdagen i månaden betyder nu under hösten, Annas Verkstad, 17-20, ta med eget fika, Bragegatan 15, in genom grinden och direkt nerför stentrappan till källaren. Tänker att vi idag tipsar varandra om julklappsstickning, Vad skall du sticka för julklappar? Har du tips på roliga, snabba mönster som man hinner klart med innan jul? Ta med så mycket inspiration du bara kan så delar vi med oss!
  •       Söndag 18 November, Magasinet, Ölandskajen 12, 12-15

  • Torsdag 22 November – Pubstickning på Lilla Puben, Larmgatan 24. Anmälan för bordsbokning under senast 21 nov. Anmälan sker via facebookgruppen, har du ingen facebook meddela via en vän som har 😊  vi brukar kunna boka i det lilla rummet där är det ok med belysning. Funkar fint att sticka!

  • Torsdag 29 November – Traditionsenligt Glöggstickning hemma hos Inger. Skyttegatan 11B. 17 – 21. Det bjuds på glögg och fika med tilltugg, Istället för att köpa nytt byter vi garn från stachen/restgarner. Extra roligt om vi ”piffar till”restgarnet, kanske en ettikett runt (vik till vanligt papper å tejpa, skriv vad det är för garn, kanske hur många gram som är kvar) garnet blir genast supermysigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar