Bloggintresserade

måndag 4 mars 2019

Stickträffar Mars


Hej Alla glada, Nu börjar våren göra sig påmind ute! krokusarna och snödropparna tittar fram! och framförallt är solen uppe och gör oss påminda om lite härligt dagsljus, det är inte längre mörkt hela tiden! :)
Jag blir väldigt sugen på att sticka något vårigt - just nu stickar jag förfullt på en kabelstickad tröja i härligt silke och fluff, kommer bli pefekt under skinnjackan till våren eller en kall sommarkväll :)
Vad har ni för planer för vårens stickningar? är det toppar eller koftor som lockar, samla dina bästa tips och dela med dig under månaden och låt oss inspireras av varandra. hoppas vi ses!


  • Torsdag 7  mars: FÖSSTA TOSSDAN I MASS ;) så glöm inte MASSIPANTÅTAN.-Vi ses på Biblioteket kl 17, Tullslätten 4. – Ta med eget fika, vi sitter i soffan på barnavdelningen.

  • Söndag 10 mars: Gårdby Caf'é och Lanthandel, Blomkvists väg 14, 386 92 Färjestaden, 13:00-16:00
- VI samlas på Stadsbibliotekets parkering 12:30 och samåker ut till cafét. oftast har vi en liten diskussion om bilar på facebook.

  • Torsdag 14 mars: IKEA restaurangen kl 17, Varför inte komma direkt från jobbet och äta tillsammans innan vi börjar sticka, går ju självklart att sticka å äta samtidigt, det är vi mästare på ;)

  • Torsdag 21 mars: Annas verkstad, 17-20, ta med eget fika, Bragegatan 15, in genom grinden och direkt nerför stentrappan till källaren. ta med eget fika

  • Söndag 24 mars: Balck Coffe 12-16

  • Torsdag 28 mars:  Espresso house 17-20, storgatan 11.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar