måndag 20 januari 2014

Nästa stickträff, 23/1 samt lite förhandsinfo
 v.4 23/1 - RAVELRYTRÄFF

Nästa stickträff blir som en liten kurs i ravelry för den som vill, men det går bra att bara sticka också. Den kommer äga rum hemma hos Cajsa som bor på Fredmansvägen 13, Busshållplats Skälbyallén, vi träffas 18-21 som vanligt men den som vill kan dyka upp redan vid femsnåret.

Det kommer hållas en liten genomgång i varför ravelry är så fantastiskt och visas olika saker man kan göra. Efter genomgången kan man själv utforska sidan och skapa egna konton. Den som vill tar med sig egen dator eller surfplatta (wifi finns) men det är inget tvång och vi kan turas om att använda de datorer som finns (några stycken).

Det bjuds på kaffe, te samt smörgås. Smörgåsen kostar en slant - en valfri slant som lägges i valfri insamlingsbössa på stan :)

v.4 26/1 - Söndagsstickning
Det blir söndagsstickning mellan 14 och 16:30 på Kullzénska.

v.5 30/1 - Stickträff på Nelssons tehus
Det håller på att planeras fram en träff på Nelssons tehus där vi kommer få njuta av tebjudning på både engelskt och kanske japanskt vis. Som det ser ut just nu så kommer vi få anmäla oss i förväg - inte så att det är begränsat antal platser utan mer så att de vet hur mycket som ska förberedas. 75 kr kommer det kosta per person. Mer information och facebook-event för anmälan kommer så småningom.

   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar